You are here: HomeVideoAutoRange Rover tani edhe ne nje version tjeter

Range Rover tani edhe ne nje version tjeter

Tuesday, 23 July 2013 14:33

Fotot e fundit që qarkullojnë në internet tregojnë një Range Rover të veçantë. Pas Cabrio Evoque një tjetër eksperiment bëhet nga shtëpia angleze e cila në gusht pritet të vijë me modelin e zbuluar.Me një dizajn të veçantë makina është e pajisur me një mekanizëm elektrik i cili bën të mundur hapjen dhe mbylljen e pjesës së sipërme të makinës.

Lini nje koment

Te fundit nga Video