You are here: HomeTeknologji
Google ka njoftuar se Google Street View mbulon 50 vende te ndryshme ne gjithe boten. Vendi…
Ditet e fundit Google prezantoi per zhvilluesit e programeve Google Glass, dhe tani Eric Schmidt ka…
Samsung Galaxy S4 vjen me shume parametra impresionuese, me ekran 5 inc e cila mbrohet me…
Te gjitha komandat me ze qe japin perdoruesit e Siri ruhen ne serverat e Apple per…
Eshte folur shume kohet e fundit per sherbimin me te ri nga Twitter. Twitter Music, e…
Kemi degjuar shume thashetheme per Samsung Galaxy S4 mini dhe sipas Sammobile, kjo pajisje eshte konfirmuar…
Platforma Android e Google eshte bere tmerresisht popullore, cdo dite aktivizohen 1.5 milion pajisje Android dhe…
Super kompjuterat Titan, te cilen mbajne rekordin si kompjuterat me te shpejte ne Bote qe prej…
Pasi u prezantuan per here te pare, vitin e kaluar, detajet teknike e Google Glass jane…
Jane disa kompani qe po punojne per orat inteligjente (Smart Watch), thuhet se Apple po punon…
Departamenti i polocise se New York (NYPD) eshte forca policore me e madhe e ketij qyteti,…
Edhe pse kemi degjuar per renie te kerkeses per iPhone gjate tremujorit te pare te vitit…
Kompanite duke perfshire Microsoft dhe Nokia kane rritur tensionin mbi rregullatoret antitrust te BE, per te…
Telefonat e Xiaomi jane bere histori suksesi ne Kine. Telefonat me parametra shume te larta, u…