You are here: HomeTeknologjiTelefoni
Kohet e fundit eshte folur shume se iPhone do te kete disa versione gjate ketij viti.…
Duket se thashethemet nuk po mbarojne per Google. Ne fakt, ne kemi degjuar se Google po…
Apple ka dale e kenaqur nga tremujori i pare fiskal me te ardhura totale 54.4 miliard…
Sipas raportit me te fundit nga kompania Kantar Worldpanel, Apple ka arritur ne maje te tregut…
Google ishte ne telashe me kerkesat per telefonin e tyre Nexus 4, e cila eshte prodhuar…
Azia eshte burimi i nje informacioni shume interesat per iPhone te Apple. Kompanite qe prodhojne komponentet…
AirDroid kaloi ne version e dyte dhe ofron shume opsione te tjera.   AirDroid v2 Beta…
iPhone 5 i Apple duket se ka ndaluar avancimin e shitjeve duke shpjeguar se Apple ka…
Ne dime qe RIM do te nxjerre dy modele BlackBarry 10 ne prezantimin zyrtar ne 30…
Apple ka njoftuar per rekordin e fundit te tyre ne App Store. Dyqani online i aplikacioneve…
Nje pajisje e re iPhone dhe sistem i ri iOS i Apple jane duke u testuar…
2012 ishte nje vit i suksesshem per Samsung dhe telefonat e kompanise Koreane ishin shume te…
Cili ka qënë mesazhi i parë i dërguar në celular?   SMS i parë është dërguar…
Nje nga gjerat me negative te telefoneve me Windows per shume perdorues eshte se Google ka…