You are here: HomeTeknologjiTelefoni
Samsung Galaxy S4 eshte nje pajisje shume popullore, ndoshta eshte smarthone-i me popullor i Samsung ne…
Google i ka derguar Microsoft nje letter ku i kerkohet te fshije aplikacionin e Youtube nga…
CEO i BlackBerry, Thorsten Heins njoftoi ne konferencen BlackBerry Live se kompania ka plane te sjelle…
Ndersa ende eshte duke u implementuar 4G ne SHBA, ne disa shtete te Europes dhe vende…
Nje telefon i ri eshte projektuar vecanerisht per femijet, i quajtur 1stFone, dhe mundeson femijeve te…
Ne kemi pare disa iPhone dhe Android qe jane mekase prej ari apo me diamante, por…
Pas aprovimit te sigurise per smartphone Blackberry Q10, nga Departamenti i Mbrojtjes se SHBA, edhe Samsung…
LG ka prodhuar Nexus 4 per Google, dhe tani sipas disa raportimeve te fundit LG dhe…
Duket se Sony ka qellim te nxjerre nje smartphone te ri, pajisja quhet Sony Honami, me…
Apple do te prezantoje versionin e ri te sistemit operativ per mobile, iOS7, ne konferencen nderkombetare…
Google ka azhornuar aplikacionin Google Search per platformen iOS te Apple, dhe tashme perfshihet edhe Google…
Sipas raportimeve me te fundit, aplikacionet e "chat" apo programet e mesazheve, jane me popullore se…
Thashethemet e fundit per specifikimet teknike te Samsung GALAXY Note III perfshijne 3GB RAM. Ne pame…
Samsung Galaxy S4 po pregatitet te dale ne shitje ne SHBA dhe ne Europe, telefoni ka…