You are here: HomeTeknologjiTelefoni
Kur Apple nxorri iPhone 5 ne Amerike, telefoni mund te perdorej vetem me disa kompani mobile…
Sipas burimeve nga IDC, platforma Android ka arritur 75% ne tregun e smartphone-ve per gjate tremujorit…
Samsung ka arritur nje tjeter moment historik. Disa ore nga njoftimi per shitjet e Samsung ne…
Google ka nxjerre aplikacionin e ri te Google Search per platformen iOS te Apple. Programi mund…
Duket se Google ka arritur nje shifer te kenaqshme me Google Play Store, sipas Bloomberd, ka…
Google se fundmi ka prezantuar pajisjet e reja: Google Nexus 4, Nexus 10 dhe tablet Nexus…
Vodafone po bashkepunon me kompanine CorFire per nje sherbim te ri te pagesave mobile qe Vodafone…
Eshte e vertete? A mund te fitojne terren tabletet me Android kundrejt iPad? Sipas Strategy Analytics,…
Samsung publikon pasqyren financiare dhe kompania ka record fitimesh me 7.4 miliard $ ne tremujorin e…
Nokia ka njoftuar per rezultatin e saj financiar ne tremujorin e trete te 2012, u raportua…
Smartphone jane bere shume te perdorshem vitet e fundit, me Iphone te Apple, Galaxy te Samsung,…
Ne kemi pare disa foto nga RIM per serine Blackberry 10 L London, e cila pritet…
Microsoft po punon per Office ne platforma te tjera mobile si iOS e Apple dhe Android…
Muaji Tetor per Microsoft eshte shume i dendur me aktivitete. Ata do te prezatojne Windows 8…