You are here: HomeTeknologjiTelefoniSurpriza e iPhone 6

Surpriza e iPhone 6 Zgjedhur

Publikuar ne Telefoni Friday, 05 September 2014 08:52

Është folur shumë se fundmi për iPhone 6. Nje video e publikuar se fundmi tregon se si ekrani i iPhone 6 i mbijeton gërvishtjes nga një thikë me majë të mprehtë.Disa teste qe i jane bere ekranit prej safiri që do të ketë iPhone 6, kane vërtetuar se ky ekran do të jetë i fortë dhe me cilesi të lartë. Ekrani i iPhone 6 do të jetë rezistent ndaj gërvishtjeve dhe thyerjeve. Ndryshe nga Gorilla Glass, shtresa që mbron ekranin e iPhone 6 është e hollë sa një letër dhe mund t'i rezistojë çdo lloj dëmtimi. Apple ka përdorur kristalin e safirit në kamerën e iPhone 5s, dhe ky material përdoret shpesh edhe tek orët inteligjente si dhe tek lentet e kamerave.

Lini nje koment