You are here: HomeTeknologjiTelefoniiPhone qe kontrollon shtepine tuaj

iPhone qe kontrollon shtepine tuaj

Publikuar ne Telefoni Tuesday, 12 November 2013 13:03

Në të ardhmen shumë nga pajisjet e shtëpisë tuaj mund të komandohen përmes një iPhone. Apple po punon që disa nga elektroshtëpiaket të kontrollohen përmes një "sistemi dhe metodë të përcaktimit te vendndodhjes se pajisjeve të komunikimit pa tel për kontrollin / rregullimi funksionimin e pajisjeve të bazuar në vendndodhjen".Sistemet e ndriçimit, sistemet e sigurisë, hapjen e deres se garazhit, kontrolluesit e muzikës, kontrolluesit e klimës, apo pajisje kuzhine, janë disa nga sistemet që mund të komanosh nga Iphone.

 

Lini nje koment