You are here: HomeTeknologjiTelefoniAndroid apo iOS?! Smartphone zbulojne karakterin tuaj

Android apo iOS?! Smartphone zbulojne karakterin tuaj

Publikuar ne Telefoni Wednesday, 16 October 2013 14:51

Hulumtimet më të reja tregojnë se ka dallime të mëdha mes meshkujve që përdorin "iOS" dhe ata që shfrytëzojnë "Android" sistem operativ.

Ja cilat janë ato: Dashamirët e "Android" telefonave janë zakonisht më të ri. Hulumtimi ka tregur se pronarët e këtyre telefonave të mençur kanë deri 34 vjet. Shfrytëzuesit e "iPhone" udhëtojnë më shumë.

 

Derisa të varurit nga iPhone janë të varur nga udhëtimet, shfrytëzuesit e Android, në jetë kanë vizituar vetëm 5 shtete, ndërsa 71% e tyre nuk kanë qenë asnjëherë në ndonjë kontinent tjetër. Shfrytëzuesit e "Android" i duan më shumë kafshët

Hulumtimet kanë tregur se shfrytëzuesit e "Android" duan më shumë të ruajnë kafshë shtëpiake dhe të lozin me to, për dallim nga shfytëzuesit e "iPhone". Shfrytëzuesit e 'iPhone" më shpesh kanë mbaruar fakultet

Deri 80% e shfrytëzuesve të "Android" kanë vetëm diplomë të shkollës së mesme, ndërsa ata të "iPhone" kanë të mbaruar edhe fakultet.

Lini nje koment