You are here: HomeTeknologjiTelefoniZ10 fundos BlackBerryn

Z10 fundos BlackBerryn

Publikuar ne Telefoni Monday, 30 September 2013 16:19

BlackBerry Z10 ka rezultuar një dështim për kompaninë e cila raporton një humbje prej 935.000.000 $. "Z10 inventory charge", një mënyrë e zgjuar për të thënë se pajisja thjesht nuk është shitur, është e mjaftueshme për pothuajse të falimentuar kompanine me te ardhura 1.6 miliardë dollarë.

 

Kompania me bazë kanadeze ka luftuar për të postuar fitim me nxjerrjen e parakohshme te BB10. BlackBerry Z10, ka dështuar ne krijimin e një impakti të rëndësishëm, dhe kompania vazhdon të humbasë pjesën e tregut ne lidhje me konkurencen për Android, WP dhe IOS.

Lini nje koment