You are here: HomeTeknologjiTelefoni
Është folur shumë se fundmi për iPhone 6. Nje video e publikuar se fundmi tregon se…
Ndryshime të mëdha priten nga telefoni i ri i mençur i Apple, iPhone 6 i cili…
Prioritetet në teknologjinë e smartphone është ti zgjasin jetën baterisë. Por sot lista e e ankesave…
Mësimi i alfabetit të gjuhës amë shqipe nuk duhet të jetë i vështirë dhe monoton, mbi…
Apple ka blerë Topsy Labs, një firmë kjo që përdorë të dhënat nga Twitter për të…
Në të ardhmen shumë nga pajisjet e shtëpisë tuaj mund të komandohen përmes një iPhone. Apple…
Kompania gjigante Apple pritet që sot ta paraqes verzionin e fundit të tabletit të saj të…
Hulumtimet më të reja tregojnë se ka dallime të mëdha mes meshkujve që përdorin "iOS" dhe…
Samsung më në fund e ka prezantuar pajisjen e paralajmëruar një kohë të gjatë me ekran…
BlackBerry Z10 ka rezultuar një dështim për kompaninë e cila raporton një humbje prej 935.000.000 $.…
Ka shumë premtime për llojin e ardhshëm të "iPhone", që do të jetë brezi i tetë…
Secili prej nesh ka nјë listë të gjatë aplikacionesh të cilat i përdor çdo ditë në…
Shkenctaret britanike raportuan se ata kishin shfrytezuar fuqine e urines dhe ishin ne gjendje te karikonin…
Samsung modelin e ri nga seria Galaxy Note, do ta prezantoj në konferencën e cila do…