You are here: HomeTeknologjiShkence
NASA ka krijuar dhe publikuar nje video dy minuteshe qe tregon ate qe ndodh ne Galaksi…
Nje skuader me tre pjestare ne San Francisco kane publikuar nje video demostrimi per sistemin e…
Se shpejti ujerat ne Gijon, nje port ne veri te Spanjes do te monitorohen nga peshq…
Bateria me vet-karikim, e projektuar nga Georgia Tech, karikohet nga levizja. Shume shpejt ju do te…
NASA eshte nga agjensite e vetme qe mund te kerkoj cdo gje per projektet e saj,…
Nese do pyesni: "Cilet jane televizoret e se ardhmes?" – pergjigja eshte: "Televizoret transparent."   Televizori…
Nese harroni shpesh ku keni lene celesat e makines, ose telefonin celular, ndersa jeni duke dale…