You are here: HomeTeknologjiShkence
Mini helikopteri Crazyflie Nano Open Source Quadcopter mund te blihet per 173 dollar.   Helikopteri ka…
Nese mendoni se kostumet e padukshme qe jane perdorur nga alienet ne serine e filmave Predators…
Nje robot i vogel i cili leviz si nje merimange dhe mund te transformohet ne nje…
Ne universitetin e Waterloo, studiuesi i neuroneve Chris Eliasmith ka kaluar shume vite duke u perpjekur…
Gjate kesaj jave Brave Robotics ka prezantuar robotin e ri qe transformohet, dhe ka filluar prodhimin…
Solidoodle ka njoftuar se printeri i ri 3D Solidoodle 3 mund te porositet, dhe eshte nje…
Gjithmone ka patur raportime per konkurent te projektit Google Glass, te cilat do te ishin me…
Toshiba ka perfunduar ndertimin e Fukushima Robot Explorer me kater kembe, e cila eshte prezantuar gjate…
Nese jeni perdorues i telefonave mobile dhe doni ta mbani aparatin te karikuar edhe pse jeni…
Mastercard ka prezantuar nje karte krediti te re ne Singapore, e integruar me ekran LCD dhe…
Vuzix ka perfunduar modelin e syzeve te ngjashme me ato te Google, dhe do te quhen…
Atyre nuk ju nevojitet ushqim apo gjume, ata jane super ushtaret. Ushtria e Shteteve te Bashkuara…
Pas njoftimit per vonesa ne prodhimin ne mase te ekraneve AMOLED, Samsung ka bere nje video…
Sefundmi Google njofton per projektin e ri te saj "Project Glass", syze qe shfaqin komunikimet  me…