You are here: HomeTeknologjiShkenceMicrosofti e blenë Nokian për 5.4 miliardë euro

Microsofti e blenë Nokian për 5.4 miliardë euro Zgjedhur

Publikuar ne Shkence Wednesday, 30 April 2014 09:35

Kompania Microsoft është pajtuar që të blejë telefonin Nokia për një shumë 5.4 miliardë euro. Nokia tani e tutje të gjitha serviset e saj do t'ia licencoj Microsoftit. Marrëveshja pritet të përfundoj gjatë këtij viti ku më shumë se 32 mijë punëtor të Nokias do të kalojnë në Microsoft.

Nokia ka mbetur prapa Appel dhe Samsung ndërsa kritikët thonë se edhe Microsoft ka qenë e ngadalshme në tregun e telefonisë.

Lini nje koment