You are here: HomeTeknologjiShkenceEkrani qe njeh gjurmet e gishtave. Gjermanet paraprijne “Apple”

Ekrani qe njeh gjurmet e gishtave. Gjermanet paraprijne “Apple”

Publikuar ne Shkence Monday, 29 July 2013 12:22

"Apple" ishte kompania e ila na prezantoi me lajmin e bujshëm te telefonave,te cilet do te njihnin gjurmët e gishtave te zotërueit te tyre. Inxhineierët gjermanë jane ne ne rruge te drejtë per t'i paraprirë risisë. Ata kane prezantuar proptotipin e pare te ekranit me prekje,i cili perdor gjurmet e gishtave si fjalëkalim për tu zhbllokuar. "Fiberio" do të mund të përdoret edhe për të verifikuar origjinalitetin e dokumentit, aksesin tek informacionet e rezervuara dhe firmat dixhitale.

Lini nje koment