You are here: HomeTeknologjiShkenceRisia e teknologjise tashme dhe tek thonjte

Risia e teknologjise tashme dhe tek thonjte

Publikuar ne Shkence Thursday, 14 February 2013 15:42

Pajisja me e re transparente vendoset fare lehte siper thonjve. Per te aktivizuar ate mjafton, nje prekje e lehte dhe menjehere behet e mundur, qe ne cdo moment te kontrolloni oren ose daten nepermjet thonjve. Ofrohet gjithashtu dhe shumellojshmeri ngjyrash. Te presim risin e radhes tani ?!

Lini nje koment