You are here: HomeTeknologjiKompjuterLogitech Touch Mouse M600

Logitech Touch Mouse M600

Publikuar ne Kompjuter Monday, 02 December 2013 12:20

Me popullaritetin e telefonave të mençur, laptop-ve dhe tabletave, ekranet e të cilëve janë të ndjeshëm me prekje, gjithashtu edhe në mause është duke u përdorur teknologjia "touch". Një prej tyre është Logitech touch mouse M600, Wireless Mouse 2.4 GHz me një çmim prej më pak se 19$. Sipërfaqja e prekjes së Logitech touch mouse M600, reagon nga prekja e gishtërinjve. Përkrahet nga opsioni- Logitech Flow scroll, për të lëvizur poshtë e lart, tërheqja mbrapa dhe para, apo shfletimin, kështu që i jep të njëjtën përvojë sikur puna me telefona të mençur.

Është interesante se mund të përdoret me një ose dy bateri, sipas preferencës së përdoruesit, që të mos jetë i rëndë. Sigurisht, përdorimi i vetëm një baterie, jep gjysmën e kohës se autonomisë së parashikuar.

Lini nje koment