You are here: HomeTeknologjiKompjuterViber tashme edhe ne desktop me Video Call

Viber tashme edhe ne desktop me Video Call

Publikuar ne Kompjuter Wednesday, 08 May 2013 09:26

Viber, nje aplikacion VOIP global per te derguar mesazhe e programuar nga Viber Media, ka nxjerre nje program Viber edhe per kompjutera duke patur nje mbulim me te gjere.

 

Viber Media ka prezantuar Viber Desktop App 3.0 gjate ketij muaji dhe ofron sherbim te njejte edhe perdoruesve te kompjuterave desktop. Shikoni videon me poshte per te kuptuar me shume.

 

Kete muaj Viber ka bere shume permiresime per aplikacionin e saj per gjithe perdoruesit mobile te iOS, Android, dhe Blackberry. Tashme mund te sinkronizohen mesazhet nga pajisjet mobile dhe nga kompjuteri juaj, pra te gjitha mesazhet shfaqen ne te dy platformat. Mesazhet e fshira ne nje platforme do te fshihen edhe tek tjetra dhe vetem nje pajisje (ajo qe jeni duke perdorur), do te sinjalizoje per mesazhet e reja.

 

Lini nje koment