You are here: HomeTeknologjiKompjuterGoogle Glass do te dale ne shitje ne vitin 2014

Google Glass do te dale ne shitje ne vitin 2014

Publikuar ne Kompjuter Tuesday, 23 April 2013 14:44

Ditet e fundit Google prezantoi per zhvilluesit e programeve Google Glass, dhe tani Eric Schmidt ka njoftuar se produkti per konsumatoret do te dale ne vitin 2014.

 

Ne nje interviste te fundit per BBC, Schmidt theksoi se syzet Google do te dalin ne shitje vitin e ardhshem:

 

"Programuesit kane filluar me ndertimin e programeve. Ne presim me mijra aplikacione qe do te instalohen ne produktin tone ne muajt ne vazhdim, dhe sipas kerkesave te tyre, ne duhet te bejme disa ndryshime te vogla . Per kete kemi nje vit kohe."

 

Praktikisht duhet te presim deri ne vitin 2014 deri sa te dale ne shitje Google Glass.

Lini nje koment