You are here: HomeTeknologjiKompjuterParametrat e Google Glass behen publike

Parametrat e Google Glass behen publike

Publikuar ne Kompjuter Tuesday, 16 April 2013 14:03

Pasi u prezantuan per here te pare, vitin e kaluar, detajet teknike e Google Glass jane pere publike diten e sotme. Google ka publikuar specifikimet teknike ne faqen e tyre FAQ dhe shpjegojne se dizajni i syzeve te jep mundesine qe te pershtaten me permasat e fytyres.

 

Google Glass do te ofroje pamje me rezolucion te larte me permasa 25 inc dhe pamja duket ne nje distance 30 cm larg. Kamera eshte 5 MP dhe mund te nxjerre imazhe me 720 piksel, me sistem audio degjimi sipas teknologjise Bone Conduction Transducer, e cila dergon valet zanore ne vesh nepermjet koskave te kokes.

 

Opsione te tjera jane, Bluetooth, Wifi 802.11b/g, memorje 12GB e cila eshte lidhur me Google Cloud, pra me nje total prej 16GB. Google shpjegon se bateria eshte e pershtatshme per ta perdorur Google Glass per nje dite te plote, por disa aplikacione si Hangouts apo regjistrimi video jane konsumatoret me te medhenj te baterise. Gjithashu syzet lidhen me kabell USB dhe kane karikuesin e tyre.

Lini nje koment