You are here: HomeTeknologjiKompjuterEdhe Microsoft po punon per Smart Watch

Edhe Microsoft po punon per Smart Watch

Publikuar ne Kompjuter Monday, 15 April 2013 11:50

Jane disa kompani qe po punojne per orat inteligjente (Smart Watch), thuhet se Apple po punon per iOS Smart Watch, Samsung po punon per nje ore inteligjente te bazuar ne Android, dhe sipas zerave me te fundit edhe Microfost po punon per nje Smart Watch.

 

Sipas raportimeve te Wall Street Journal, Microsoft po pregatitet per te ndertuar ora inteligjente, por eshte ende e paqarte nese kompania planifikon ta nxjerre si produkt te saje.

 

Mendohet se ajo do te bazohet ne sistem operimi Windows Phone 8 dhe mund te komunikoje me smartphone apo tablete Windows Phone 8. Megjithate nuk ka detaje per parametrat teknike te ketij produkti.

Lini nje koment