You are here: HomeTeknologjiKompjuterDetajet e para te Windows Blue

Detajet e para te Windows Blue

Publikuar ne Kompjuter Monday, 25 March 2013 12:12

Duket se versioni me i fundit i sistemit operativ te Microsoft, Windows Blue, po shkarkohet ne disa faqe interneti ne te dyja versionet 32 bit dhe 64 bit.

 

Video me poshte na paraqet nje pamje te pergjithshme per disa nga opsionet e Windows Blue, e cila perfshin butona te vegjel dhe te medhenj, dhe gjithashtu disa mundesi me teper per te modifikuar faqen e pare te sistemit sipas deshires. Per me teper shikoni videon.

 

Lini nje koment