You are here: HomeTeknologjiInternet
Eshte pritur gjate, dhe tani Google Play Movies and Music ne Google TV do te ofrohet…
Nese keni marre nje email nga Twitter qe ju lajmeron per te ndryshuar fjale-kalimin, eshte e…
Google ka bere disa permiresime ne browser-in Chrome, ka shtuar opsionin "Do not Track" (mos me…
Sefundmi Microsoft ka nxjerre dyqanin online te aplikacioneve per Windows 8, dhe tani duket se kane…
Grupi i hacke-ave, Anonymous, ka bere sulmin e radhes. Si pjese e grupit protestues te 5…
Apple ka prezantuar nje faqe te re ne iTunes Store per te mbledhur ndihma financiare per…
Kim Dotcom ka njoftuar per ndryshimin e emrit te Megaupload para disa javeve, sot ai ben…
Rezultatet financiare te Google erdhen perpara se ishte planifikuar, dhe nuk pritej ai pozicion ne Wall…
Google eshte vene nen hetim nga rregullatoret Europian te privatesise. Google ka ulur nivelin e sigurise…
Ju kujtohet SOPA? Kete here eshte rikthyer, po jo si pjese e luftes kundra piraterise, eshte…
Mbas prezantimit te logos se re muajin e kaluar, ebay po punon per website-in e ri…
Gjate kasaj jave Google ka njoftuar se ka shtuar me shume se 100 tastiera virtuale, korrigjues…
Opera ka azhornuar aplikacionin e navigimit ne internet (browser) ne Android per telefona mobile. Versioni i…
Nje website i ri eshte krijuar, e quajtur Web Platform per te ofruar te gjitha te…