You are here: HomeTeknologjiInternetAplikacioni i ri ne Instagram, po vjen !

Aplikacioni i ri ne Instagram, po vjen ! Zgjedhur

Publikuar ne Internet Tuesday, 09 September 2014 14:00

"Instagram" ka lansuar aplikacionin i ri, që u mundëson përdoruesve që me një teknikë "timeleps" shpejt dhe thjesht të krijojnë incizime. "Hiperleps", i cili për momentin është në dispozicion vetëm për "iPhone", përdor teknikën e stabilizimit të fotos. Fotot 'Timeleps' në mënyrë tradicionale varen nga ajo, nëse mbani telefonin apo kamerën në mënyrë stabile, derisa incizoni. "Që nga tani mund të keni incizime cilësore, që më parë mund t'i kishit me një pajisje të shtrenjtë", thonë krijuesit e aplikacionit. Ata kanë vendosur që ta krijojnë një aplikacion të ri. "Timeleps" viteve të fundit është bërë gjithnjë e më popullor.

Lini nje koment