You are here: HomeTeknologjiInternetSK Telecom Co sjell internet 2 here me te shpejte se 4G

SK Telecom Co sjell internet 2 here me te shpejte se 4G

Publikuar ne Internet Thursday, 27 June 2013 11:07

Operatori me i madh i Korese se Jugut ka filluar te sjell ne treg kete jave rrjetin me te shpejte te wirelessit. Rrjeti i avancuar LTE mund te shkarkoje te dhena ne nje shpejtesi 2 here me te madhe se 4G dhe 10 here me shpejt se 3G sipas SK Telecom Co. Me nje norme transferimi prej 150 megabits ne sekonde, rrjeti mund te shkarkoje nje film 800 mb vetem per 43 sekonda. Ky sherbim fillimisht do te jete ne Seul dhe ne rrethinat e tij. Per te shoqeruar teknologjine e LTE, nje nder te parat kompani te aparateve smartphone, Samsung Electronics ,ka leshuar Samsung Galaxy S4, rrjeti LTE.

Lini nje koment