You are here: HomeTeknologjiInternetInstagram prezanton shërbimin me video

Instagram prezanton shërbimin me video

Publikuar ne Internet Wednesday, 26 June 2013 11:29

Facebook ka qenë shumë aktiv në krijimin e produkteve dhe funksioneve të reja, si faqet e verifikuara, komente me fotografi, dhe risi të tjera që sjell brenda një kohe të shkurtër.Ndërsa, sot Facebook ka prezantuar edhe një shërbim të ri për të marrë një pjesë të popullaritetit të shërbimeve rivale, sikurse video shërbimi i Twitter, Vine. Kjo, pasi që sot, rrjeti i saj social i fotografive "Instagram" ka prezantuar shërbimin e ri të cilin e ka quajtur – Video on Instagram.Shërbimi i ri i Instagram mund të gjendet në fund aplikacionit, në ikonën e cila është në këndin e djathë të aplikacionit, dhe me këtë shërbim, përdoruesve u mundësohet të incizojnë video deri në 15 sekonda, duke përdorur njërin nga 13 filtrat ekskluziv të këtij shërbimi.

Lini nje koment