You are here: HomeTeknologjiInternetNje tjeter rrjet social nga The Wall Street Journal

Nje tjeter rrjet social nga The Wall Street Journal

Publikuar ne Internet Friday, 31 May 2013 09:57

Ne kemi Facebook, Twitter, Google+, LinkdIn dhe rrjete te tjere sociale. A do te ishte i perdorur nje rrjet tjeter nga The Wall Street Journal?

 

Sipas nje raporti nga The Times of London, gjigandi mediatik ka plane te ndertoje nje rrjet social te ri. Mendohet se ky rrjet do te terheqe me shume njerezit e biznesit dhe do te kete perbmajtje serioze biznesi. Sipas informacioneve do te jete i ngjashem me LinkdIn, ku njerezit e biznesit do krijojne lidhje me njeri-tjetrin. Ende nuk dihet cfare opsionesh do te ofroje ky rrjet social. Nese informacioni eshte i vertete, plafforma me e re sociale do te dale muajt e ardhshem.

Lini nje koment