You are here: HomeTeknologji
"Instagram" ka lansuar aplikacionin i ri, që u mundëson përdoruesve që me një teknikë "timeleps" shpejt…
Është folur shumë se fundmi për iPhone 6. Nje video e publikuar se fundmi tregon se…
"Nëse Steve Jobs do të ishte ende gjallë do të ishte në burg?". Pyetja është shtruar…
Kompania Microsoft është pajtuar që të blejë telefonin Nokia për një shumë 5.4 miliardë euro. Nokia…
Facebook ka blerë edhe një kompani tjetër që bën aplikacione për fiskulturën, me qëllim rritjen e…
Facebook ka zbuluar një veçori të re të quajtur 'Nearby Friends' që ju ndihmon të zbuloni…
Asimo është roboti i parë humanoid që ngjitet shkallëve, vallëzon si John Travolta apo shërben pije.…
Ndryshime të mëdha priten nga telefoni i ri i mençur i Apple, iPhone 6 i cili…
Prioritetet në teknologjinë e smartphone është ti zgjasin jetën baterisë. Por sot lista e e ankesave…
Hulumtuesit nga Universiteti amerikan Prinston thonë se rrjeti më i popullarizuar Facebook, deri në vitin 2017…
Facebook kremton sot 10-vjetorin e krijimit. Në historinë e tij të shkurtër, Facebook është shndërruar në rrjetin…
Mësimi i alfabetit të gjuhës amë shqipe nuk duhet të jetë i vështirë dhe monoton, mbi…
Në qoftë se përdorni Apple iPhone, atëherë ndoshta keni hasur në përkthyesin, iTranslate. Nga tani e…
Apple ka blerë Topsy Labs, një firmë kjo që përdorë të dhënat nga Twitter për të…