You are here: HomeShendetiUshqimet, VetiteProblemet urinare, kurohen me brokoli

Problemet urinare, kurohen me brokoli

Publikuar ne Ushqimet, Vetite Tuesday, 11 March 2014 10:14

Eshte mire qe kete lloj perime ta konsumojme me shpesh sepse eshte shume i ushqyeshem dhe se pergatitja e tij eshte shume e lehte. Brokoli munde te jete shume efikas ne problemet qe shfaqen te shumica e femrave por edhe te meshkujt. Brokoli eshte treguar shume efikas ne preventive e ndezjes se kanaleve urinare. Kjo semundje lajmerohet shume shpesh te femrat, madje disa prej tyre mesohen te jetojne me kete problem. Mjeket deklarojne se femrat te cilat kane probleme me kanalet urinare duhet me ngrene 200 deri 300 grame brokoli te zier. Brokoli permban glukinolat, te cilet jane perberje sekondare bimore te cilet i shkaterrojne bakteret ne fshikezen e urines.

 

Brokoli kuron:
1-Infeksionet urinare

2-Ndezjen e kanaleve urinare tek femrat
3-Kancerin e gjirit
4-Duhet kosnumuar 200-300 grame brokoli i zier ne dite

Lini nje koment