You are here: HomeShendetiKeshilla praktike
Të rrisësh një fëmijë për herë të parë është një proces i cili kërkon shumë kohë…
Erë e keqe këmbësh?! Përdorimi i disa metodave natyrale bën që ju t'i shpëtoni këmbët tuaja…
Si ta kurojmë reumatizmëm:   1- Bëni dy herë në javë ushtime gjimnastikore të lehta.2- Merrni…
Ushqimet dhe dieta që duhet të ndiqet gjatë kësaj periudhe:   1- Përdorini larmi ushqimesh, por…
Si të shmangim kariesin dhe infeksionet: 1- Duhet të zgjidhni një pastë dhëmbësh cilësore. Pasi ajo…
Revista gjermane "Mjekësia sot" i porosit prindërit që t'ua presin thonjtë fëmijëve të tyre, për ti…
Disa këshilla praktike për të ndaluar lemzën e shpeshtë: 1- Duhet të pish ujë ose të…
Kujdesi që duhet të tregoni për të parandaluar fenomenin e renies se flokut:   1- Kontrolloni…
Disa teknika për të shmangur stresin e panevojshëm:   1- Menaxho kohën. Programimi dhe organizimi i…
Si të mos i dëmtojmë sytë kur jemi para kompjuterit:   1- Sfondi përtej ekranit të…
Këshilla për të ulur aromën e pakëndshme të frymëmarrjes:   1- Përdorni gjatë ditës majdanoz të…
Dhjetë këshilla për të mbajtur në fortë kujtesën: 1- Lexoni libra. Në këtë mënyrë jo vetën…
Disa keshilla qe duhen mbajtur mend, per te pasur kembe pa probleme:   1- Mos i…
Si të luftoni sëmundjet kardiake 1-Pakësoni ushqimet me yndyrë, shtoni perimet dhe frutat e freskëta në…