You are here: HomeShendetiKeshilla praktike
Vetëbesimi nuk lind me njeriun. Pak më shumë besim në vetvete, përvojë dhe guxim mund t'ju…
Nektari i pjeshkës është një prej më të pasurve më vitamina dhe minerale, të cilat ekuilibrojnë…
Sëmundja e hipertensionit, është pasojë e çrregullimeve të funksioneve të aparateve nervore qendrore, që marrin pjesë…
Pasi jeni lare mund te vini re dicka ne thoin tuaj.Jane disa vijezime te bardha. Mund…
Disa njerëz thonë që dhimbja e veshit është një nga llojet më të rënda të dhimbjes.…
Ecjet me orar të zgjatur, këmbët që qëndrojnë për një kohë të gjatë në këpucë të…
Dietologët na sugjerojnë dhjetë formulat kryesore, të cilat kombinojnë ushqyerjen dhe aktivitetin fizik, për të na…
Të martohesh apo të mos martohesh?! Kjo është dilema. Martesa duket sikur nuk është më shumë…
Çdo nënë dëshiron që fëmija i saj të bëhet i edukuar dhe të sillet si fëmijë…
Pa marrë parasysh shkakun për të cilin keni vendosur të shkoni në palestër, apo me cilindo…
Sekreti për të bërë një gjumë të rehatshëm janë disa ushqime që ju mund t'i konsumoni…
Psikologët nga universiteti i Bufalo-s thanë se patatet e shtypura, makaronat, djathi, mishi dhe produkte të…
Është e vërtetuar se stresi kronik shkakton sëmundje të shumta. Prandaj përpiquni të mos nervozoheni në…
Studime të ndryshme kanë treguar se të mirat që vijnë nga vrapi janë të llojeve të…