You are here: HomeShendetiKeshilla praktike
Semundja e fytit eshte infeksion i fytit i cili vjen nga faktore infektive ose te skuqjes.…
Nëse nuk keni shumë prodhime ushqimore në shtëpi por dëshironi të hani ushqim të shëndetshëm kjo…
Nëse dëshironi që gjatë verës të dukeni bukur në rroba banjoje apo pantallona të shkurtra, nuk…
Me lëngun e hidhrës mund të bëni mrekulli për shëndetin tuaj duke patur efekte positive te…
 Njerëzit që janë të prirur për të pastruar veshët nga brenda, duhet të heqin dorë menjëherë…
Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. Jo vetëm që shton nivelet e energjisë dhe…
Studimi rreth hulumtimit të kancerit në Britani të Madhe ka ardhur deri tek një informacion brengosës. Shpesh…
Është pa dyshim një nga "sëmundjet" që kap njeriun e ditëve të sotme me ritmet frenetike…
Për shumë nëna, amësia është vetëm një nga përgjegjësitë panumërta. Shumë nëna sot punojnë, janë amvise…
Për të pasur një trup të formësuar pavarësisht peshës ideale që keni është e rëndësishme të…
Ka shumë raste të sulmit në zemër tek personat, e që në atë moment kanë qenë…
Doni që ta mbani larg plakjen? Dhe mendjen sa më të kthjellët? Kjo realizohet vetëm duke e…
Ushqimi i shëndetshëm është ndër shtyllat kryesore për të pasur një jetë të shëndetshme. Por, e…
Me lëngun e hidhrës mund të bëni mrekulli për shëndetin tuaj duke patur efekte positive te…