You are here: HomeShendetiJeta seksualeTek femrat orgazma nuk shkatohet vetem nga seksi...?!

Tek femrat orgazma nuk shkatohet vetem nga seksi...?! Zgjedhur

Publikuar ne Jeta seksuale Monday, 08 September 2014 12:40

Orgazma është kënaqësia më e madhe që ndjen femra gjatë marrëdhënies seksuale.Femrat arrijnë me vështirësi orgazmën, sepse iu duhet rreth 15 min paralojë që të jenë të gatshme të kënaqen në shtrat.Dallimi është se femrat ndryshe nga meshkujt, mund ta arrijnë orgazmën në mënyra të ndryshme, që nuk kanë të bëjnë fare me seksin.Ushtrimet mund të shkaktojnë orgazmën tek femrat, sidomos kur bëhet fjalë për ushtrimet që stimulojnë muskujt e vaginës. Një lojë e lehtë me ledhatimin e gjoksit ndikon në tajitjen e oksitocinit në trup që çon tek kontraktimi vaginal.Sipas Lady Gaga-s , "meditimi mund të jetë shkaktari i arritjes së orgazmës. Ajo thotë se mjafton të mbyllni sytë, t'i keni pamjet e duhura në mendime, të merrni frymë drejtë dhe ja ku e keni , orgazma do jetë aty, besoni ose jo por mund ta provoni. Femrat gjatë lindjes lëvizin trupin në atë mënyrë që mund të shkaktojë irritim tek vagina dhe t'ju çoj deri tek orgazma".Hapja e gojës kur ju flihet, mund të shkaktojë një orgazëm, por vetëm në kombinim me antidepresantin e quajtur anafralin, e cila është konsideruar në të njëjtën kohë ka edhe efektet e saj anësore. Nuk është çudi që disa nga femrat përjetojnë orgazmën duke qëndruar në këmbë. Por, kjo ndodh vetëm tek femrat që iu është dëmtuar nervi i mesëm gjatë operimit tëmthit të fshikëzës.Sindromi i përhershëm i eksitimit, është i pranishëm tek disa femra, dhe ato ndihen gjithmonë të eksituara , pasi që gjaku u rrjedh konstant në vaginë.

 

Kjo u mundëson këtyre femrave të përjetojnë deri në 200 orgazma në dite. Të ushqyerit me gji është një tjetër shkaktar i përjetimit të orgazmës, duke marrë parasysh që thithkat janë një pjesë shumë e ndjeshme tek femrat. Irritimi i nervave të gjinjve që janë të lidhura me organet gjenitale janë fajtorët kryesorë për përjetimit e orgazmës gjatë të ushqyerit me gji.Nuk dihet se a është për t'u besuar, por aristokratet shpesh janë gjendur në këto situata të përjetimit të orgazmës gjatë kalërimit. Në këtë kohë moderne në vend të kalërimit mund të jetë lëvizja me biçikletë. Ushqimi i shpejte është një prej faktorëve që shkakton orgazmën tek disa femra, dhe për këtë është e njohur femra nga Kolorado që sa herë han akullore përjeton orgazëm.

Lini nje koment