You are here: HomeShendetiJeta seksualePer cfare genjejne meshkujt ne shtrate ?!

Per cfare genjejne meshkujt ne shtrate ?!

Publikuar ne Jeta seksuale Wednesday, 13 November 2013 10:16

Aktrimi i orgazmës në shtrat çdo herë i është shkruar femrave, por hulumtimi i "The Sunday Telegraph", ka treguar se meshkujt në përqindje të madhe po ashtu gënjejnë në shtrat.

 

Rreth 23% e meshkujve që kanë marrë pjesë në anketim kanë deklaruar se aktrojnë orgazëm në shtrat. Por, ajo që është më interesante është se përqindja e femrave që e kanë pranuar të njëjtën është më e vogël dhe tregon 20%. Por, sipas anketës, aktrimi i orgazmës nuk është gjëja e vetme për të cilën meshkujt gënjejnë në shtrat. Ata po ashtu gënjejnë edhe me ndjenjat e tyre kur e shfaqin dashurinë gjatë kohës së seksit edhe pse të njëjtën nuk e mendojnë. Këtë e praktikojnë deri 25.4% nga meshkujt, për dallim të 6,1% e femrave.

Lini nje koment