You are here: HomeModeMbreteresha e Anglise Elizabeth II sot ka ditelindjen: Moda e saj nder vite !

Mbreteresha e Anglise Elizabeth II sot ka ditelindjen: Moda e saj nder vite !

Publikuar ne Mode Monday, 21 April 2014 10:52

Sot, Mbreteresha e Anglise Elizabeth II kremton 60 vjetorin e lindjes. Ne nje album kemi sjelle per ju, stilin dhe moden e saj nder vite. 

Lini nje koment