You are here: HomeModePantallonat me lule tendece e ketij sezoni pranverore

Pantallonat me lule tendece e ketij sezoni pranverore Zgjedhur

Publikuar ne Mode Tuesday, 15 April 2014 11:55

Me ardhjen e pranverës gjithçka na asocon në lule, por ato nuk duhet të mungojnë as në gardërobën tuaj, pasi pantallonat me lule do të jenë tendencë për këtë sezon.

Printime interesante, lule me ngjyra të hapura apo edhe forma gjeometrike, do të jetë ajo që do ta shikojmë këtë sezon.

Për një pamje të përditshme mund të vendosni për modele më ngjyra të kombinuara me një këmishë të thjeshtë të bardhë. Shtoni edhe aksesorë, sandale të ulëta dhe një çantë në formë zarfi.

Ua prezantojmë disa prej pantallonave tona të preferuara, ndoshta do të gjeni inspirimin nga ndonjëra prej fotografive:

 

pantallona-lule1

 

pantallona-lule3

 

pantallona-lule2

 

pantallona-lule4

 

pantallona-lule3

Lini nje koment