You are here: HomeKuzhineTradicionale
Perberesit per 4 persona: 4 speca me tul, 2 patate mesatare, 150 gr gjize, 3 luge…
Përbërësit: 700gr mish viçi, 2 kg qepë, 250 gr gjalpë, kripë, piper i kuq, piper i…
Përbërësit: 1 kastravec, disa thelpinj hudhra, 3-5 lugë vaj ulliri, uthull sipas dëshirës, kripë, piper, koper.…
Perberesit: 1 kg patate, 4-5 thelpinje hudhra, 1 qepe te vogel (te grire holle), 1 tufe…
Perberesit: 1 kg patellxhane, 20 g mish, 2 kokrra qepe, 3 filxhan kafe vaj, 4-5 kokrra…
Perberesit: 1 kg presh, 4 luge vaj, 1 qepe, 250 gr mish i grire, pak salce…
Per 1kg speca duhet: 3-4 kokrra qepe, 300 gr mish i grire, 4-5 kokrra domate, 2…
Perberesit: patate 1 kg,  qepe 6 kokrra mesatare, vaj 3-4 filxhane kafe, domate 5 kokrra (1…
Perberesit: 1 pule, 5-6 kokrra patate, pak vaj ulliri ose gjalpe, kripe, ereza (dafine, majdanoz, rigon,…
Perberesit: miell misri 2 gota uji, qumesht 4 gota, kripe, gjalpe 100 gr, djath 100-150 gr,…
Perberesit: 500 g melci, yndyre per skuqje 2 filxhan kafe, 1 luge miell, gjize 4-5 luge…
Perberesit: 30-35 cope gjethe rrushi, 3 gota uji me miell misri, disa qepe te njoma, labot…
Per nje filxhan caji me fasule duhen: kastraveca turshi 4-5 cope mesatare, 3-4 thelpinje hudhra, pak…
Perberesit: 1 kg miell, 2 te verdha veze, per mbushjen nevojiten: 1/2 kg miell, 1 gote…