You are here: HomeKuzhineTe vecanta
Përbërësit: 4 fileta salmoni nga 200 gr, 3 dcl vaj ulliri,1 qepë, 4-5 domate të mëdha,…
Perberesit:Per salmonin4 fileto peshku salmon50ml vaj misri2 luge salce soje1 luge te vogel salce pikante (Sriracha)1/2…
Përbërësit400 gram djathë të bardhë300 gram kunguj të grirë80 gram qep të thatë4 vezë80 gram miell50…
Përbërësit për 4 persona: 350gr oriz për rizoto (i tipit Carnaroli ose Arborio)4 presh (vetëm pjesën…
Përbërësit: 500 gr mish i grirë3 vezë1 dl qumështbukë e grirëtul nga dy feta bukemiell4 vezë…
Perberesit:400gr mish,2 qepe,1-filxhan salce,250gr qiqra,1-spec te kuq,2 hudhra,1-filxh kafe vaj,piper,rigonlekuren e nje limoni.Marim mishin e presim…
Perberesite (për 4 persona): * 800 g peshk sardele* 4 lugë djathë parmizan i renduar* thërrmija…
Përbërësit: *1 konservë kërpudha të prera,*1 kokërr qepë,*2 thelpinj hudhra,*pak majdanoz, pak kopër, krem qumështi (pana,…
Perbersite: - 250 thjerrëza- 1 patate e madhe- 1 thelbi hurdhe- 2 luge miell orizi- djathë…
Përbërësit: 4 copa mish të bardhë pule (ose kofshë) pa lëkurë e eshtra , 300 gr…
Perberesit per 4 persona:4 fileto mish vici me kocke100gr miell100gr galete (buke te therrmuar)2 vezegjalp (apo…
Perberesit:3 preshe,2 qepe te njoma,3-4 veze,3 domate kubike ne copa,2 luge vaj,pak uje,kripe, piper e spec…
Përbërësit : (për 8 persona) 1 spec i verdhë, i pjekur8 domate2 kungulleshkafëstëkëdy thelpinj hudhërdjathë parmëzën…
Perberesit: 2 gjethe te medha laker jeshile 2 luge gjelle vaj ulliri kripe 1 luge piper…