You are here: HomeKuriozitete
1. Barack Obama, President i Shteteve të BashkuaraPas diplomimit në Columbia University në vitin 1983 për…
1.Gjigandi George Fatkeqesisht me 17 Tetor 2013 u nda nga jeta.Ky eshte qeni qe ka thyer…
Pasi kryen 18 vjet denim nga 20 vjet qe duhet te kryenin per perdhunimin e nje…
Walter Yeo, nje marinar britanik gjate luftes se pare boterore eshte permendur shpesh si personi i…
Britania është vendi i vetëm që shpërblen me para nënat që u japin gji fëmijëve të…
Të gjithë e kanë ëndërruar damsën e përsosur, me fustanin e përsor, vendin e përsosur, muzikën…
Familja Borges hynë në grupin e familjeve që në shtëpitë e tyre ruajnë kafshë shtëpiake të…
Nuk bëhet fjalë për të gjetur një të mesme. Një mace i ka shpallur luftë të…
Kisha katolike,me vendodhje ne qytetin Dixon eshte dizenjuar nga nje arkitekt qe sipas shume specialisteve dizenjimi…
1.Sigurojne ekspozim ditor te panevojshem ndaj rrezatimit radioaktiv   2.Krijojne perberes kancerogjene ne disa ushqime perkatese…
Një grua 28 vjeçare nga Kina nga qyteti Mulinga, ka dëshiruar seks jashtë martesor dhe ka…
Dhe keni menduar se po te humbesh celesat e makines do te ishte dicka shume e…
Një fëmijë trevjeçar nga India i është nënshtruar ndërhyrjes kirurgjike në tru, për t'u shëruar nga…
Ekspertët thonë se lidhjet e forta janë të bazuara në komunikim. Por a janë kaq të…