You are here: HomeKurioziteteTop Lista15 Foto te cilat nuk jane photoshop

15 Foto te cilat nuk jane photoshop

Publikuar ne Top Lista Saturday, 17 August 2013 09:18

1.Human Fly,avioni ne te cilen guxoi Rick Rojatt te dilte siper avionit

a96986 a607 1-airplanestunt

 

2.Ana e majte eshte pasqyre,ndersa ana e djathte eshte xham pas te cilit 

qendronte nje vajze tjeter.

a96986 a607 2-auto-photo

 

3.Akullore me re

a96986 a607 3-ice-cream

 

4.Dean Potter,shetitje solo ne piken Yosemite.Fotografuar nga Jeff Cunningham

a96986 a607 4-dean

 

5.Te flesh ne parajse

a96986 a607 5-sleep-heaven2

 

6.Ne krye te 360 m lartesi te ujevares Victoria ndodhet nje pishine natyrore

shkembore e quajtur "pishina e Dejvit",ku uji eshte relativisht i qete.Nga 

muaji shtator deri ne dhjetor kur niveli i ujit eshte i ulet ti mund te notosh.

a96986 a607 6-devils-pool

 

7.Art kinez

a96986 a607 8-artist-chinese

 

8.Duket si e bere me photoshop,por kjo cezem magjike ka nje tub te fshehur 

ne derdhjen e ujit.Ndodhet ne Aqualand,Spanje.

a96986 a607 7-magic-tap

 

9.Kjo perfundimisht duket qe eshte photoshop por aktualisht eshte nje pune

fotografike e bazuar ne ndertesen origjinale ne Paris, e printuar ne pikture.

Projekti mban emrin "39GeorgeV" dhe eshte nje manifest urban surrealist.

a96986 a607 9-dali-building

 

10.Me sa duket,modelja thjesht ishe duke u hedhur

a96986 a607 10-jumping

 

11.Kale pa koke....por ne te vertete ai eshte duke pare ne anen tjeter

a96986 a607 11-horse-headless

 

12.Aventurat e Z.Fly(nuk eshte photoshop,thjesht ka ngordhur)

a96986 a607 12-fly

 

13.E vertete

a96986 a607 13-city

 

14.Pamje e nderlikuar ekrani

a96986 a607 14-computer

 

15.Ky eshte nje zebroid (kryqezimi midis nje zebre dhe cdo kali tjeter)

a96986 a607 15-zebroid

Lini nje koment