You are here: HomeKurioziteteTe tjera
Femrat janë të pangopura kur i komplimentojne, ndaj kerkojne gjithnje te jene ne qender te vemendjes…
Në 2002 kreu i përgjithshëm i sektorit të kërkimit dhe zhvillimit në kompaninë gjermane të prodhimit…
Ç'do ngjyrë shkakton stimuj të ndryshëm pamorë, ndaj shpreh emocione të ndryshme. Psikologjia e një njeriu,…
Nuhatja e rozmarinës, forcon kujtesën Aroma e rozmarinës forcon kujtesën, duke fuqizuar kështu kujtesën ndaj evenimenteve…
Diebati, ekspertët drejt zbulimit të kurësKura për trajtimin e diabetit, është drejt zbulimit, teksa do të…
Sipas një studimi, nga dy universitete amerikane, gratë që kthehen në punë, pasi kanë lindur një…
Vizatimet 3D ne rruge, neper mure, fasada, jane bere teper ne mode. Ato jane po aq…
Kjo që ju shihni në foto, është Alexandra Kinova, një vajzë çeke 23-vjeçare, nënë e pesë…
Çdo vit, korporata IBM zgjedh mes teknologjive të reja pesë prej tyre, për të cilat ajo…
Edhe pse për t'u habitur, janë këngët e qeta (60-80 bit për minute) ato me te…
Dy pensionistë francezë kanë ndërmend të udhëtojnë nëpër Evropë me një traktor të vjetër, të nxjerrë…
Interpretimi i emocioneve nuk eshte gjithmone i thjeshte. Kur shumica e njerezve pyetet rreth lumturise te…
Ju paralizoheni kur flini: nëse doni besojeni e nëse doni jo por njeriu është pothuajse i…
Pjesa me e madhe e prinderve shkruajne ditare ose shkrepin fotografi per te dokumentuar rritjen e…