You are here: HomeKurioziteteTe tjera
1. Shumica e njerezve ne pergjithesi diten e Hene nuk qeshin deri sa te kaloj ora…
"Nder kontinentet e banuara, Australia eshte kontinenti me me shume thatesire, por qe ka perqindjen me…
Konsumimi i cigareve më parë ka qenë shumë "trendi" dhe ajo është promovuar si një produkt…
Nese kemi menduar qe trupi i njeriut eshte i jashtezakonshem, tani do te bindemi edhe me…
- Në Viktoria, Australi, vetëm një elektricist i licencuar mund të ndërrojë llambat. - Në Viktoria,…
1. Sikur uji i deteve te kthehej ne kripeSikur nga te gjithe ujerat e deteve dhe…
Origjina: Gusht 1812 Mbreteresha e Holandes, Ortensia, u ul ne plazh krejtesisht e veshur duke pritur…
Armata e shtetit të Vatikanit është armata më e vjetër në botë. Zyrtarisht është themeluar më…
- Puplat e pellumbave peshojne me shume se kockat e tyre. - Me shume se 1,000…
1 Mercedes – Eshte emri i vajzes se themeluesit te kesaj makine. 2 Nokia – Eshte…
Sot, te gjithe njerezit lundrojne dhe hulumtojne ne boten e madhe dhe te magjishme qe ofron…
1. Ushqimit i duhen 7 sec te kaloje nga goja ne stomak.2. Nje fije floku e…
-Shqiperia eshte i vetmi vend ne Europe ku Aviacioni u zhvillua me pare se transporti Hekurudhor.…
Duket e pabesueshme, por ne fakt eshte e vertete. Ne Kine vezet zihen me urine (ujet…