You are here: HomeKurioziteteTe tjeraGjerat qe nuk na bejne te lumtur, te cilat duhet te mos i bejme ato!

Gjerat qe nuk na bejne te lumtur, te cilat duhet te mos i bejme ato! Zgjedhur

Publikuar ne Te tjera Thursday, 17 April 2014 13:16

Sot secili person bën gjëra që thjeshtë nuk e bëjnë të lumtur.

Lexoni disa prej gjërave që nuk do të duheshe t'i bëni nëse dëshironi të ndjeheni më të lumtur.

1. Mos e kontrolloni postën elektronike sapo të zgjoheni nga gjumi

2. Mos u mundoi t'i shkoni për shtati secilit

3. Askush nuk është perfekt, kështu që as ju mos u mundoni të bëheni të tillë

4. Ndonjëherë largohuni prej telefonit dhe mos e kontrolloni çdo 5 minuta

5. Asnjëherë mos shkoni në gjumë të hidhëruar

6. Në punë harrojeni ushqimin jo të shëndetshëm

7. Lajmet negative thjesht kapërceni. Mos i lexoni!

8. Mos i anashkaloni kontrollet mjekësore

9. Mos u shqetësoni për imtësia të cilat nesër nuk do të kenë asnjë rrol në jetën tuaj!

Lini nje koment