You are here: HomeKurioziteteRekordeCokollata me e madhe ne bote!

Cokollata me e madhe ne bote!

Publikuar ne Rekorde Friday, 11 October 2013 13:17

Cokollata me e madhe ne bote peshon 5,792.50 kg dhe u krijua nga Thortons plc ne Alfreton,Derbshyre ne Britanine e Madhe.Cokollata permbante : sheqer, qumesht pluhur, gjalp kakao,kakao,vaj.

Lini nje koment