You are here: HomeKurioziteteRekordeAkuariumi me i vogel ne bote

Akuariumi me i vogel ne bote

Publikuar ne Rekorde Wednesday, 17 July 2013 12:26

Akuariumi me i vogel ne bote permban vetem sasine prej 2 luge te vogla gjelle uji.Miniatura e akuariumit eshte e perbere prej qelqi dhe permban permasen rreth 30 mm dhe gjeresi 24 mm, gjatesi 14 mm.Ajo eshte aq e vogel sa mund te mbahet ne pellemben e dores tuaj.Eshte aq e vogel sa ka vend vetem per keta peshq te vegjel zebre.

Lini nje koment