You are here: HomeKurioziteteNatyra & KafshetKine: Breshka qe pi 10 cigare ne dite

Kine: Breshka qe pi 10 cigare ne dite Zgjedhur

Publikuar ne Natyra & Kafshet Wednesday, 30 April 2014 09:45

E keqja dhe mizoria njerëzore ndaj kafshëve me të vërtetë që nuk paska kufi! Në Kinë, jeton një breshkë që pi 10 cigare në ditë.

"Kafsha është aq shumë e varur nga nikotina saqë kur ka nevojë të tymosë, fillon të dridhet, të lëviz, dhe të "fërshëllej" sigurisht në mënyrën e saj", ka thënë kujdestari që merret me të.

Një kuzhinier lokal, Tang, shpjegon se gjithçka filloi dy muaj më parë, kur breshka nisi të mos preferonte racionin e saj të zakonshëm të peshkut.

Lini nje koment