You are here: HomeKurioziteteMistere & HistoriShperblehen me 5 milion $ pasi kryejne 18 vjet burg gabimisht

Shperblehen me 5 milion $ pasi kryejne 18 vjet burg gabimisht

Publikuar ne Mistere & Histori Wednesday, 20 November 2013 10:24

Pasi kryen 18 vjet denim nga 20 vjet qe duhet te kryenin per perdhunimin e nje gruaje, dy burra u liruan nga burgu dhe u kompesuan ne miliona kur prova e ADN-se shfajesoi ate te krimit.Larry Davis dhe Alan Northrup u burgosen ne Washington ne vitin 1993 kur prova e ADN-se nuk ishte e mundur.Mirepo kur kjo prove u be e mundur gjykata e Washingtonit mbajti nje seance ne vitin 2010.Burrat pas proves dolen te pafajshem dhe u liruan dhe u kompesuan me 5 milion$.

Lini nje koment