You are here: HomeKurioziteteMistere & HistoriMendohet se Isaak Njuton ka vdekur i virgjer

Mendohet se Isaak Njuton ka vdekur i virgjer

Publikuar ne Mistere & Histori Tuesday, 27 August 2013 16:14

Isaak Njuton nuk u martua kurre.Ai ka qene shume i dashur me bujar me niperit dhe mbesat e tij dhe sidomos me shkenctaret te cilet e ndihmuan ate ne ekperimentet dhe punet e tij.Ai vdiq i virgjer.Kurre ne jeten e tij nuk ka patur te dashur.

Lini nje koment