You are here: HomeKurioziteteNatyra & KafshetQeni me fytyre dhe tipare si te njeriut

Qeni me fytyre dhe tipare si te njeriut

Publikuar ne Natyra & Kafshet Friday, 08 February 2013 10:06

Ky qen quhet Tonik, qime perdredhur – Shih Tzu, qe i perket nje rrace te perzier.  Qeni eshte nxjerre per t'u adoptuar nga nje kompani Indiane qe merret me adoptimin e kafsheve. Ky lloj qeni eshte unik sepse ka nje fytyre me tipare qe ngjasojne me te njeriut. Ai u soll ne agjensi, shpjegon Gawker perfaqesues i Agjensise se Kafsheve adoptuese, nga personat te cilet gjejne kafshet te abandonuar ne rruge. Dikush i kishte qelluar "tre shoket" e tij  ne rruge me arsyen se ishin te semure dhe kerkonin shume shpenzime per t'u sheruar, por Tonik kishte shpetuar fatmiresisht. "Eshte e tmerrshme qe kafshet duhet te ngordhin ose te lihet ne mjerim, kur njerezit nuk i duan me ato", eshte shprehur Gawker, duke bere thirrje per adoptimin e Tonik,  per ta mbajtur si kafshe shtepiake.

Lini nje koment