You are here: HomeKurioziteteCudira Njerezore
Joan Lloyd, 67 vjeçe, i kishte premtuar ish burrit të saj në vitin 2010 se do…
Erika La Tour Eiffel, 37 vjece nje ish-ushtarake e cila jetoi ne San Francisko, ka rene…
Kirurget me shume sukses kane arritur te rrisin nje vesh brenda krahut te nje gruaje, per…
Specialistet e Departamentit te Kirurgjise se Duarve, shpetuan nje djale prej prerjes se plote te gishterinjve…
Zakonisht njerëzit presin që nga nisja e dietës dhe fitimi i formës trupore, stili i jetës…
Dëshira për transgresion i shtyn herë pas here njerëzit që të kryejnë marrëdhënie intime në vende…
Ngjarjet e pazakonta po bëhen gjithnjë e më të pranishme. Priste trinjakë por ka lindur një…
Më 14 shkurt të 2013, Sebastiani, një francez 35-vjeçar, eshte mashkulli i parë që i propozojë…
Një miliarder amerikan ka refuzuar që të shpëtojë nga falimentimi një fabrikë gomash në veri të…
Ekziston vetem nje person ne bote me ''sindromen X''. Kjo sindrome lejon qe te gjitha funksionet…
Ajo për shumë kohë peshonte më pak se 20 kilogram. 26 vjeçarja Harriet Smith nga Norfolk,…
William Masvinu 38 vjec ka fituar një titull që me siguri asnje nuk e ka zili,…
Tilly Smith, është 10 vjeçarja që shpëtoi familjen e saj dhe 100 turistë të tjerë nga…
Shpesh kemi dëgjuar histori të kundërta ku burri jeton me më shume gra, por ky rast…