You are here: HomeKurioziteteCudira NjerezoreHomoseksual i shqiptar, model i Versace-s!

Homoseksual i shqiptar, model i Versace-s!

Publikuar ne Cudira Njerezore Tuesday, 11 February 2014 10:20

"Pamja ime, ju bie në sytë njerëzve", kështu shprehet 25-vjeçari Nicky Beqiri, me origjinë shqiptare i cili jeton në anën e tij femërore . Në një intervistë për gazetën zvicerane "20minuten" Nicky thotë se "t'i përngjash në femre është vështirë, nevojitën gjestet, mimika, lëvizjet dhe qëndrim duhet të përputhen, pa dridhje apo lëvizje të një "homoseksuali".

Pamja e tij është një mënyrë e stilit që po zë një vend të posaçëm tashmë në botën e modës ndërkombëtare. Kështu ai ka sfiluar në podiumin e Milanos për Versace dhe Dsquared me veshje femrash.

Lini nje koment